понедељак, 2. јун 2008.

Hotel Rivijera, Petrovac na moru

Hotel "Rivijera" sa četiri zvezdice se nalazi uz samu plažu u prelepom mjestu Petrovcu na moru, okružen borovom šumom i primorskim rastinjem. Hotel raspolaže sa 21 sobom, 181 osnovnih i 50 pomoćnih ležaja i 1/1, 1/2 i veoma luksuzno opremljenim sobama. Sobe i apartmani pružaju visoki komfor: telefom, TV, [satelitskai kablovska] mini bar, sef i terasu.

Od ugostiteljskih sadržaja hotel raspolaže sa pansionskim restoranom, barom Kralj Nikola, alla cart restoranom "Oliva", a od sportskoh sadržaja ima tenisko igralište, teren za odbojku “beach valley”, stoni tenis kao i bazen na otvorenom sa đakuzijem, vlastiti parking koji je obezbijeđen tokom 24 časa. Za decu je obezbijeđen zabavni park sa drvenim rekvizitima, tobogan, kućice, stolovi i stolice.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se i nogometno igrališt. Pored objekta B, tunelom se dolazi na hotelsku plažu gde se nalazi plažni bar.

Gosti hotela "Rivijera" mogu koristiti usluge dve prelepe peščane plaže, gradska plaža [hotel je zakupac dela plaže], a druga "Lučice" udaljena svega 300 m od hotela. Petrovac je udaljen od Budve 18 km, od Bara 20 km, a od aerodroma Podgorica 53 km, dok je od aerodroma Tivat udaljen samo 45 km.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz